Matthew Dekay @ Amanet Festival

Се вели дека не постои втора шанса за да се остави првиот впечаток!!!

Затоа првото издание на Amanet Festival ќе ја има честа да го отвори еден од омилените дји на македонската публика!!! Човекот кај кого забавата е загарантирана...

Петок 26 јули 2019

MATTHEW DEKAY 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 500 денари