Матадор

SUN Production и Urban Club MK Ви го претставуваат гостувањето на еден од најбараните и најактуелните дји и продуценти во моментов, човекот кој во 2014 и 2016 е прогласен за најдобар LIVE PERFORMER, а после тоа се е историја...

MATADOR во Скопје!!!

 

Сабота 3 ноември

Сала Борис Трајковски Скопје

Старт 23:00

 Влезници во претпродажба на сите продажни места на www.kupikartizase.com

 

 Почетна цена за првите 300 влезници 600 денари!!!