MASSIVE STORY Macedonia

massive storry

Lollipop Entertainment Group и SUN Production

Овој 1 април Ве канат да бидете дел од централниот градски маскембал и најголемата журка досега. После сензационалните журки во Атина, Лондон и Њу Јорк, конечно во Скопје пристигнува брендот MASSIVE STORY. Ни претставува особено задоволство да ја најавиме една од најимпресивните програми досега за целосно повеќе часовно музичко доживување со:

MOSSEL
HOUSE TWINS
THE BOY
THE MISTER DJS
DIVOLLY & MARKWARD
GALOSKI
DISCONNECTED
BOBI
ICKO

Сабота 1 април 2017
Старт: 21:30
Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ - Мала сала

Одличен звук, светло, ЦО2 џетс, Лед скрин, ласери...

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.