MASSIMO SAVIĆ

Еден од најсупериорните вокали на Балканот, MASSIMO SAVIĆ, доаѓа за прв пат во Охрид и за прв пат на open air концерт во Македонија, во рамки на летната балканска турнеја во која го промовира својот најнов студиски албум, насловен „Sada“. Премиерно во Охрид ќе бидат изведени песните од новиот албум, а се разбира и легендарните: „Dodirni me slucajno“, „Stranac u noci“, „Iz jednog pogleda“, „Zagrli me“, „Krug u zitu“, „Sjaj u tami“...

MASSIMO SAVIĆ, 14 јули, Антички театар Охрид, почеток 22:30 часот

Билети во предпродажба по следниве категории

SILVER SEATS (блок А и Д) – 690 денари

GOLDEN SEATS (блок Б и Ц) – 990 денари

ФАН ПИТ (стоење пред бина) – 990 денари (само 300 карти ќе бидат во продажба)