Massimo Savic

massimo savic

Сигурно најквалитетниот машки вокал на просторот на цела поранешна Југославија, Масимо Савиќ, по пауза од неколку години ќе одржи два суперексклузивни концерта на 17 и 18 февруари 2017 година, во Македонската опера и балет.

Масимо доаѓа повторно во Скопје, на концерти на кои ќе бидат претставени песните од неговиот последен албум, неговите најголеми хитови, како и дел од сега веќе антологистките албуми „Вјештина“ 1 и 2.

 

Важно: Поради очекуваниот огромен интерес за доаѓањето на MASSIMO во Скопје, чии концерти од денес се распродадени и тоа четири дена пред нивното одржување, Авалон Продукција се одлучи за трет и последен концерт, кој MASSIMO ќе го одржи во недела на 19-ти февруари.

 mob nova mapa

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!