Mark Knopfler

koncertАвторот на сите песни на легендарните Dire Straits, нивниот глас и гитара, Mark Knopfler, во својата нова турнеја го вклучи и Белград, акде ќе настапи на 30 Април 2012, во Комбанк Арената.
Настапот на еден од најценетите и најкомерцијаните музичари на сите времиња е нешто што несмее да се пропушти.

Билетите за претстојниот концерт можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се.

Партер Platinum - 2690 денари
Партер Gold - 2450 денари
Партер Silver - 2250 денари
Трибина Premium - 2350 денари
Трибина I категорија - 2150 денари
Трибина II kategorija - 1950 денари

Организираниот превоз изнесува 2100 денари.