MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

Outdoor фестивал 

Mariovo off-road experience: Enter the wilderness

mariovo off roadПо четврти пат во последниот викенд на месец Мај ќе се одржи велосипедскиот настан Mariovo off-road experience. Оваа година со многу новитети и многу награди...

ПРОГРАМА

Петок:

19 часот: пристигнување на гостите и поставување на кампот
21 часот:
отворање на фестивалот
21:15-22 часот:
проекција на кратки outdoor филмови. Отворање на изложба со фотографии
22-00 часот:
музичка програма
*
делењето на стартните пакети ќе се одвива од 19 до 00 часот.

Сабота:

11 часот: пристигнување на гостите и сместување во кампот
15-21 часот:
музичка програма
18-19 часот:
аеробик сесија со Бубало
21-00 часот:
рок бенд
*делењето на стартните пакети ќе се одвива од 09 до 00 часот.

Недела:

8 часот: будење на кампот
9-9:45:
утринско загревање со Бубало
*делењето на стартните пакети ќе се одвива од 08 до 10 часот.
10 часот:
старт на планинското трчање и планинската тура
10 часот:
старт на велосипедските тури
15-18 часот:
ручек за учесниците

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 600 денари.

ВАЖНО!!!

*Секој учествува на своја одговорност

*Чувајте ја картата до крајот на фестивалот

*Задолжително испратете ги вашите име и презиме и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

____________________________________________________________________________________________________

We are proudly announcing the fourth in a row outdoor festival MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE: ENTER THE WILDERNESS in the last weekend of May.

PROGRAM

Friday:

7 p.m.: arrival of the guests and setting the camp

and distribution of starting packages

9 p.m.: opening ceremony of the festival

opening of the photo exhibition

9.15-10 p.m.: short outdoor movies

 

Saturday:

11 a.m.: arrival of the guests and setting the camp

and distribution of starting packages

3-9 p.m.: DJ sets

6-7 p.m.: aerobic session with Bubalo

9-00 p.m.: band  

 

Sunday:

8 a.m.: camp wake up

8-10 a.m.: distribution of starting packages

9 a.m.: start of the trail running and mountaineering

10 a.m.: start of the cycling tours

3-6 p.m.: lunch for all participants 

 

IMPORTANT!!!

*Every athlete is participating on his own risk

*Keep the ticket to the end of the festival

*Send your name and surname and phone number at contact@kupikartizase.com