MARCUS SCHULZ

zurka

Urban Dance со задоволство ве поканува на RE-Born, првиот чекор кон враќање на стариот сјај на нашето Скопје... Со огромна чест на 29 Ноември презентираaт едно од најголемите имиња на електронската сцена на сите времиња. Мајсторот на емотивната музика, виртуозот позади микс пултот, директно од Америка, најдобриот Американски DJ, MARCUS SCHULZ. Headliner т.е главниот DJ на TOMOROWLAND, ASOT- A State of Trance, WHITE SENSATION, DANCE WALLEY. Летен Headlinе DJ на најголемиот клуб во светот - Cream на Ibiza. За годината 2012/2013 тој е избран за најдобар Американски DJ според весникот DJ Times. Remix мајсторот на Madonna, Armand Van Helden, Depeche Mode, Fat boy slim, Armin Van Buuren, Tiesto...

Петок, 29 Ноември
Експо Центар (ех Колосеум)
22.00 часот

Билети во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Главен Подиум - 300 ден до среда 27 ноември, потоа 350. На влез 500.
Галерија со директен поглед на дј пултот – 500 ден
Пакети во Галерија - ГАЛЕРИЈАТА Е СКАЛЕСТА И СИТЕ ВИСОКИ СТОЛОВИ ИМААТ ПОГЛЕД КОН DJ ПУЛТОТ
Висока маса со 4 билети и флаша алкохол по избор – 3200 ден
Висока маса со 4 билети и флаша алкохол по избор – 5000 ден (ВИСОКА МАСА ВО ПРВ РЕД НА ГАЛЕРИЈА,Бројот е строго ограничен)