MAN WITH NO NAME

man with no name
11 години растеме заедно, повеќе од 100 журки и настани, неколку стотици илјади посетители, безброј спомени и убави сеќавања...

На 11 јуни Ве покануваме заедно да ги прославиме сите овие 11 години постоење!!!

За специјалниот повод имаме и многу специјален гостин, лондонскиот дј и продуцент, транс легендата MARTIN FREELAND со својот безвременски проект


MAN WITH NO NAME


Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID
NIXXНајдобриот RCF Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, специјален УВ декор и многу повеќе...

Сабота 11 јуни
Stage Center FABRIKA (градски парк Скопје)
Старт: 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и онлајн на нашата веб страна.

Промотивна почетна цена од 350 денари до 8 јуни, потоа билетите ќе чинат 400 денари.