ТОП 20 Македонски Евергрини

Вие ги одбравте, ТОП 20 македонски евергрини, на сите времиња.

Дојде мигот за една незаборавна вечер.

Ве очекуваме на 26.10.2012 година во Универзална сала, со почеток во 20 часот.

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 500 денари.

Ве очекува нешто НЕЗАБОРАВНО...

До следното видување....