Македонски Електронски Фестивал

makedonski elektornski festival

По подолга пауза Digital Dance ве кани на третото издание на Македонски Електронски Фестивал. Eден сосема посебен и ексклузивен настан наменет за вистинските уживатели на квалитетна електронска музика.
По прекрасните два настана во Музејот на Современа Уметност дојде ред и по трет пат да се собереме и уживаме заедно со нашите домашни артисти. Овоj пат настанот ќе се случи во Младинскиот Културен Центар - МКЦ.
3 стејџа со различен стил на музика и 30 DJ настапи и изведби во живо.
Drum'N Bass, House,Progressive, Techno, Trance
На Транс подиумот Bhooteshwara Label Party меѓу многуте македонски изведувачи имаме и еден специјален гостин од Португалија - TRYAMBAKA

На 8 Ноември ќе се дружиме со артисти кои немаме можност често да ги гледаме сите собрани на едно место.
Еден различен концепт на забава од сето она што досега се нуди и промовира во Македонија наменет за сите оние на кои музиката им е важна.
Претпродажба по цена од 200 денари во 1/2 Југотон и мрежата на Купи Карти За Се низ државата
Билетите се органичени за овој настан!!!