МАКЕДОНСКА ПСИХОДЕЛИЧНА НОВА ГОДИНА

Полека но сигурно изминува годината во која доста често се дружевме и журкавме заедно, остваривме голем број на спомени кои долго ќе ги паметиме, слушавме квалитетна музика од најдобрите дј-и артисти од Македонја и целиот свет...За да ја заокружиме годината како што доликува и спремни да ја дочекаме Новата година организаторите на најдобрите и најголемите забави изминатиов период со гордост ја најавуваат:

mpng 15

МАКЕДОНСКА ПСИХОДЕЛИЧНА НОВА ГОДИНА

своевиден 12 часовен мини фестивал на кој ќе настапат едни од најдобрите македонски артисти и дј-и...

>>>LIVE ACTS<<<

YUDHISTHIRA www.soundcloud.com/yudhisthira

FOBI www.facebook.com/Fobi-303397759755913

PHOBOS AZAZEL www.facebook.com/PhobosAzazel

HAGENITH www.facebook.com/Hagenith-103648833427

B.E.N www.facebook.com/bioelectronicnavigator

>>>DJ SETS<<<

LIQUID ILLUSION www.facebook.com/boro.liquidillusion

SOUNDKILLAH www.facebook.com/branislav.tofilovski

HUMANOID www.facebook.com/cosmicpearlz

Четврток 31 декември 2015
Старт: 20:00 часот Крај: 08:00 часот
Локација: Клуб ХАВАНА (дом на градежници)

Вториот спрат од клубот ќе биде специјално прилагоден за овој настан како chill out зона!!!
Одличен звук и светло, специјален декор, големо ласер шоу и видео мапинг!!!

Влезници во предпродажба со почетна цена од 400 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.