Македонска психоделична нова година

TRANCE MK поддржана од SUN PRODUCTION, FORESTDELIC RECORDS и BHOOTESHWARA RECORDS со гордост Ве покануваат заедно да го прославиме почетокот на НОВАТА 2015 ГОДИНА со спектакуларна забава со најдобрите Македонски артисти и нивните настапи во живо, специјална новогодишна декорација, одличен звук и топла „домашна“ атмосФера во строгиот центар на Скопје на самиот плоштад Македонија во SUPER CLUB, поранешен CLUB SOCIAL.

makedonska psihodelicna nova godina

Line Up:

YUDHISTHIRA LIVE ACT
KALA LIVE ACT
SPIRIT ARCHITECT LIVE ACT
BLISARGON DEMOGORGON (LIVE ACT)
PHOBOS AZAZEL (LIVE ACT)
SHADOW NOISES (LIVE ACT)
SOUND KILLAH Dj Set
DEJAN DOGY Dj Set

UV Decoration and Laser Show:

Afadrenaline
http://www.afadrenaline.com/
https://www.facebook.com/afadrenalin

Bhooteshwara Crew UV-Decoration
https://www.facebook.com/pages/Bhooteshwara-Crew-UV-Decoration/240090759426301

Датум: СРЕДА 31 ДЕКЕМВРИ
Старт: 22:00 Часот
Локација: SUPER CLUB / ex. Club SOCIAL

Билетите за овој настан во строго ограничен број, ќе бидат пуштени во предпродажба од среда 3 декември во ПОЛА ЈУГОТОН и дистрибутивната мрежа КУПИ КАРТИ ЗА СЕ www.kupikartizase.com по супер промотивна цена од 350 денари.