Концерт на Македонска Филхармонија

Makedonska Filharmonija na Ohridsko Leto

 

Концерт на Македонска Филхармонија

Солист: Андреј Гугнин - Пијано (Русија)
Диригент: Штефан Фраас (Германија)
Програма: Глинка, Чајковски, Шостакович 

19.07.2012, почеток 21 часот.
Предворје на Св. Софија. 

Цената на билетите изнесува 300 денари.