Македонија – Турција

Одбојкарска федерација на Македонија ви ги најавува предстојните натпревари од 3тото коло на
ЦЕВ европската лига 2014, помеѓу

cev evropska liga 2014

МАКЕДОНИЈА - ТУРЦИЈА

Скопје, Сала: СЦ “Борис Трајковски“
Датум: 21.06.2014, време 19:00
Датум: 22.06.2014, време 15:00


mapa na salata boris trajkovskiБилетите за еден натпревар изнесуваат

Цена: 100 ден за блоковите:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,15 и М7,М8,М9.

Цена: 200 ден за блоковите:
М1, М2, М3, М4, М12, М13, М14, М15.

Истите можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и онлајн на нашата веб страна.

Вратите за влез на натпреварот се отвораат во 18:00 часот.