Македонија - Србија

Фудбалската федерација на Македонија го најавува квалификацискиот натпревар во фудбал за ЕП 2013 У21 помеѓу

МАКЕДОНИЈА - СРБИЈА

кој ќе се одржи во Петок на 07.10.2011 година на стадионот Борис Трајковски, Маџари.

 

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се.

Цената на картите е 100 денари.