Македонија - Шпанија

Купи Карти За Се со гордост ви го најавува нашиот нов партнер, кој дефинитивно ќе ги израдува спортските фанови во државава, Ракометната Федерација на Македонија.

evropsko prvenstvo kvalifikacii

Првиот плод на нашата зедничка соработка ќе биде квалификацискиот натпревар за европското првенство во Данска 2014, против репрезентацијата на Шпанија.
Истиот ќе се одржи на 03 април 2013, во спортскиот центар Борис Трајковски, со почеток во 17:30 часот.
Напомена: Вратите на салата се затвораат во 17:15 часот.

Продажбата на билетите во Скопје ќе започне на 27 март (среда), во 13:00 часот.
Продажбата на билетите во градовите низа Македонија ќе започне на 28 март (четврток).
Онлајн билетите ќе можете да ги купите на 25 март (понеделник) во 24:00 часот.

mapa od arenataЦените на билетите по блокови изнесуваат:

Блок 2, 3, 4, 12, 13, 14, 15 - 200 денари

Блок 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 - 100 денари

Блок М1, М2, М3, М4, М12, М13, М14, М15 - 200 денари

Блок М7, М8, М9, М16 - 100 денари

 

Со почит,

Купи Карти За Се