Македонија - Словачка

Фудбалската федерација на Македонија го најавува квалификацискиот натпревар во фудбал за EURO 2012 помеѓу

МАКЕДОНИЈА - СЛОВАЧКА

кој ќе се одржи во Вторник на 11.10.2011 година во националната Арена Филип II Македонски со почеток во 19:45 часот.

 

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се.

Цени на билети
Северна трибина 200 денари
Јужна трибина 200 денари

Билети ќе може да се купат и на билетарницата пред националната арена Филип II и тоа на 01 и 02 октомври 2011 како и од 8-ми до 11 октомври 2011 година.