МАКЕДОНИЈА - РЕПУБЛИКА ИРСКА

Makedonija - Irska

Фудбалската федерација на Македонија го најавува квалификацискиот натпревар во фудбал за EURO 2012 помеѓу

МАКЕДОНИЈА - РЕПУБЛИКА ИРСКА

кој ќе се одржи во Сабота на 04.06.2011 година во националната Арена Филип II Македонски со почеток во 21:30 часот.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се.

 

Цени на билети
Источна трибина 100 денари
Северна трибина 200, 250 и 300 денари(*)
Јужна трибина 200, 250 и 300 денари(*)

 (*) Цените за северна и јужна трибина варираат во зависност од блоковите и висината

Од 27.05.2011 година покрај продажните места на Купи Карти За Се карти ќе има и на билетарниците на националната Арена Филип II Македонски.