Македонија - Црна Гора

odbojka polu finaleЦЕВ ЕВРОПСКА ЛИГА 2014, Полу Финале, Македонија – Црна Гора,
Скопје, Сала: СЦ “Борис Трајковски“,
10.07.2014, време 20:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Цените на билетите се поделени по следниве категории

Цена: 150 ден за Блок:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,15 и М7,М8,М9
Цена: 200 ден за Блок: М1, М2, М3, М4, М12, М13, М14, М15