Македонија - Андора

goran pandev

ККЗС го најавува квалификацискиот натпревар за UEFA EURO 2012 помеѓу репрезентациите на Македонија и Андора.

Натпреварот ќе се одигра на 06.09.2011 година во националната арена Филип II во Скопје со почеток во 20 часот.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС.

Цени на билети
Северна трибина 200 денари
Јужна трибина 200 денари
Западна трибина 100 денари