Магионичарско шоу со Кристиан Шопов

Магионичарско шоу со Кристиан Шопов 
Дата на настан - 30.03.2019
Почеток на настан - 13.00 часот
Доколку сакате Кристиан Шопов да има магионичарски трик на вашата маса со вашето дете, ве чекаме од 12.00
Место - Ресторан Амбрела, ГТЦ, приземје
Цена - 120,00 денари