Магионичарско шоу

Дата на настан - 18.05.2019
Почеток на настан - 13.00 часот
Доколку сакате Кристиан Шопов да има магионичрски трик на вашата маса со вашето дете, ве чекаме од 12.00
Место - Ресторан Амбрела, ГТЦ, приземје
Цена - 120,00 денари