Machine Head

machine headАвалон продукција најавува ексклузивен концерт на легендарните Machine Head во големата сала на Дом Омладине, во Белград, со капацитет од само 1500 места.
На овој концерт, најавен како "An Evening With", Machine Headќе свират песни од целиот нивен репертоар и најавено е истиот да трае повеќе од 2,5 часа.
Билетите во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 1400 денари.
Пакет аранжман (влезница + превоз) изнесува 3400 денари.

НАПОМЕНА!!!

*посетителите кои ќе купат пакет аранжман задолжително да ги испратат своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

*во превоз билетот и пакет аранжманот не е вклучено задолжително патничко осигурување

*последен рок за купување на превоз билет или пакет аранжман е на 16.09.2015

*поаѓање од Дрво Декор на 21.09 во 07:00

Билетите се достапни исклучиво во продажните места на ККЗС кои поседуваат туристичка лиценца
(Скопје: Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Atlantis Скопје, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел)

ВАЖНО!!!
Поради недоволниот број на патници, превозот нема да се одржи. Сите кои имаат купено пакет аранжман карти истите можат да ги рефундираат на продажното место од каде што ги купиле.