МАКЕДОНИЈА ОПЕН 2019

МАКЕДОНИЈА ОПЕН 2019
Отворено светско првенство во стандардни и латиноамерикански танци

30. и 31. Март 2019
ВИП Арена Борис Трајковски 

 30.03.2019:       

 Голема сала (Натпревари во Стандардни и Латиноамерикански танци)

  Квалификации во текот на денот; 

 19:00, Вечерен дел и гала вечер (полуфинале и финале WDSF World Open Standard i WDSF World Open Latin);

 Цена на целодневна влезница: 300 денари 

Мала сала (Натпревари во Модерни танци)

 •Цена на целодневна влезница: 200 денари  

31.03.2019:

Голема сала (Натпревари во Модерни танци) 

  Цена на целодневна влезница: 200 денари 

Настанот е во организација на Здружението за модерни и спортски танци Прима Данца, Скопје, а под покровителство на Танцовата спортска федерација на Македонија.