Македонски Идол

Македонски Идол 2011

Купи Карти За Се ја најавува финалната вечер на Македонски Идол 2011. Финалето ќе се одржи на 30 мај 2011 година во Метрополис Арената со почеток од 19:30 часот.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС по цена од 200 денари.

Побрзајте, картите се во ограничен број.