НОВИ КОМУНИКАЦИСКИ ТРЕНДОВИ И ИНФЛУЕНСЕР МАРКЕТИНГ

Датум: 29.03.2019

Време: почеток 10:00 крај 14:30

Локација: Хотел Александар Палас
цена на карта : 1.500 денари.