LP

LP
Традиционален фестивал ФРАНКОФОЛИ 2019
21.06.2019 

 

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  во петок, 21.06.2019 во 8 часот наутро, Штип 9 часот (паркинг Нова пошта), Кочани 9.45 („Жито“ над автобуска). Возење преку Граничниот премин  Делчево кон Благоевград

Пристигнување во Благоевград околу пладне. Паркирање во близина на местото на оджување на фестивалот, Старата касарна на Благоевград, преуредена во култно место извонредно за ваков тип на настани, каде што таа вечер ќе настапи Светската мегаѕвезда LP и уште 2 предгрупи (кои во моментот на објавувањето на програмата, сеуште не се најавени).

Слободно време по сопствен избор до почетокот на фестивалската вечер. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на фестивалската вечер во 19 ч по локално време

ВЛЕЗОТ НА ФЕСТИВАЛОТ Е БЕСПЛАТЕН

Собирање на групата по завршувањето на настапот на LP на и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, сабота 22.06.2019

******************************************************

УЛТРА-ПРОМОТИВНИ ЦЕНА  НА АРАНЖМАНОТ:

ЗА ПОАЃАЊЕ од СКОПЈЕ = 1500 ден

ЗА ПОАЃАЊЕ од ШТИП = 1200 ден

ЗА ПОАЃАЊЕ од КОЧАНИ = 1100 ден 

УЛТРА-ПРОМОТИВНИТЕ ЦЕНИ ВАЖАТ ДО 30.04.2019 (ИЛИ ПОПОЛНУВАЊЕТО НА ПРЕДВИДЕНИТЕ МЕСТА)

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!! 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;