Love and Happiness Festival #8 - ОТКАЖАН

love and happiness

Осмо издание на летниот Love and Happiness Festival на Gradishte Summer Beach Club е откажано.
Сите оние кои купиле билети истите можат да ги вратат на продажните места од каде што ги купиле и парите ќе им бидат вратени.