Love & Happiness

SUN Production и GRADISTE SUMMER BEACH Club со особено задоволство Ве канат на најголемиот, а воедно и најважен настан ова лето!!!


love and happiness zurka


LOVE and HAPPINESS Festival, веќе традиционлано по четврт пат ќе се одржи на најмонденското место на охридската ривиера, плажата ГРАДИШТЕ. Ова издание ќе го одбележат настапите на едни од најголемите имиња од светот на електронската музика, кои со право го носат епитетот ЛЕГЕНДИ на електронската музика!!!

Main Stage - Втора плажа:

Настап на лондонскиот супер стар дј, креаторот на најпознатото радио шоу за електронска музика GLOBAL WARM UP, единствениот JUDGE JULES!!!

Trance stage - Трета плажа:

Настап во живо на еден од основоположниците на светската психоделична сцена, маестро SPACE TRIBE

Сабота 26 јули 2014
Старт: 22:00

Влезници во предпродажба преку Купи Карти За Се, по супер промотивна почетна цена од 350 денари, а потоа 450 денари!!!

ВИП Пакети со кој добивате 4 вип влезници, резервација на висока маса и флаша по избор по цена од 6 000 денари!!! Резервации и информации 075975488!