Lord of the dance

tancov spektakl

Продуцентската компанија АРТ БГ, со гордост ви ги најавува

Lord of the dance
19 Октомври 2012
прва хала, Национална палата на културата, Софија, Бугарија
почеток 20 часот

Lord of the dance веќе се етаблираа како најдоброто танцово шоу во светот, но со модернизацијата, новата сценографија, костуми и визуелни ефекти се подготвени повторно да ги поместат границите на она што значи танцов спектакл од светски размери.

Цените на билетите изнесуваат 1050, 1450, 1750, 2350 и 2990 денари.
Организираниот превоз изнесува 1550 денари.
Билетите можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се.