Logic Bomb

LOGIC BOMB @ Skopje

logic bomb

Петок, 3 ти јули, летен клуб Хавана. старт 22:00 часот.
Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. До 30ти јуни цената на билетите ќе изнесува 300 денари, од 1ви до 3ти јули истите ќе чинат 400 денари.