Љубојна Brass Fantasy

koncertКонцерт на Љубојна Brass Fantasy!!!
13 Декември, Универзална сала...
Билети во предпродажба онлајн преку Купи Карти За Се по промотивна цена од 250 денари до 01 Декември. Од 01 Декември, онлајн билетите ќе чинат 300 денари.

 

 

univerzalna sala