Љубојна

koncert i promocija na album

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Есенски музички свечености заедно со Дирекција за култура и уметност на град Скопје и НУ центар за култура, Битола - ви најавуваат концерт и промоција на најновиот албум на Љубојна.

20 Ноември 2012, Универзална сала, почеток 20 часот.

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.