LIQUID SOUL - ОТКАЖАН

 

На особено задоволство на македонската урбана и прогресивна популација со гордост го најавуваме гостувањето на еден од најдобрите транс дји на денешницата, швајцарскиот дј и продуцент:

LIQUID SOUL

 

Домашна поддршка:

DARE

SOUNDKILLAH

HUMANOID

Одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Среда 1 август

ГРАДИШТЕ summe beach Club

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 450 денари, а потоа 500 денари.