LET'S TALK ABOUT SEX - ОТКАЖАНА

Почитувани,

Ве известуваме дека претставата се откажува.
Сите оние кои купиле карти, можат да направат рефундација на местото каде ги купиле билетите со приложување на фискалната сметка..
Оние кои купиле билети онлајн, задолжително да го испратат бројот на онлајн нарачката на contact@kupikartizase.com

Од Организаторот

LET'S TALK ABOUT SEX

НОВОГОДИШНО СТЕНД АП ШОУ 

СО МАРИАНА АРАНЃЕЛОВИЌ

СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН 

ИВАНА НАСКОВА

Започнува новогодишното лудило со неверојатната, прекрасната, згодната и предуховитата Мариана!

Таа ќе ве насмее до солзи со своите совети, своите анегдоти и приказни околу најспомнуваниот поим во историјата-сексот! Велат дека војни се воделе за жени! Не бе пријатели, војни се воделе за да можеле потоа да имаат секс со тие жени, а не ручек да им готват! Во ова шоу ќе уживаат сите ваши сетила, и очите, и ушите и мозокот! Само стомакот ќе ве боли од смеење! Доведете ги своите партнери, па можеби ќе ви текне нешто потоа и да "прераскажете" заедно. Ако сте момче и девојче, момче и момче, девојче и девојче, момче со кукла, девојче со помагало, за сите има по некој урнебесно смешен совет! Битно е да се зборува! Гласно! За секс! Но, само по 21 часот и само доколку имате 18 години. Се гледаме на 20 декември!

Генерален спонзор Ресторан Кај Џино-ГТЦ Скопјe 

Ексклузивен спонзор umbrellashop.mk

Спонзор Хотел Амбасадор-Скопје

картите можете да ги набавите на продажните места на kupikartizase.com по цена од 300 денари
цена на карти: