ЛЕПА БРЕНА ВО СКОПЈЕ

Лепа Брена во Скопје

лепа брена постер

"Еурогруп" го најавува концертот во Скопје на најголемата балканска фолк ѕвезда Лепа Брена.

Концертот ќе се одржи на 16 април 2011 година во салата "Борис Трајковски" со почеток во 21 часот.

Брена доаѓа во Скопје по цели 15 години пауза.

Картите за спектакуларниот настан ќе бидат пуштени во продажба на сите продажни места на Купи Карти За Се од 21.03.2011 година.

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ
Стоење 600 денари
Трибини 800 денари
FAN PIT 1200 денари