LENNY KRAVITZ LIVE

Lenny Kravitz Live

Почитувани, 

После 4 години од најдоброто show, до сега видено на овие простори во Охрид на 3ти Август 2008г.

Новата средба со фантастичниот рокер, овој пат е закажана за 2ри Октомври во арената "Борис Трајковски".

ВАЖНО:Концертот на Lenny Kravitz ќе биде првиот концерт со комплетно архитектонско решена акустика во салата Борис Трајковски,која ќе се поставува летово по примерот на акустиката поставена во Белградска Арена!

 

Цени на картите:

  • Parter: 1 000 денари (стоење)
  • ТРИБИНИ: 1 200 денари
  • FAN PIT: 1 500 денари
  • GOLDEN SEATS: 1 500 денари
  • VIP: 2 000 денари

 

 

 

 

shema od salata