ЛЕХАР, МУСУМЕЦИ, САНДРИНО

На 10-ти август на плажа Оревче настапуваат популарните ди- џеи Лехар, Мусумеци и Сандрино кои ќе ја завршат 12 часовната журка со троен, заеднички настап, откако претходно во b2b настап Лехар и Мусумеци ќе го промовираат проектот Muse. Забавата започнува во 18 часот. На сцената ќе се појават и Алдебаран, Исон и Флудер.

Билети во предпродажба

-  500 денари  до 10 август 

- на врата 600