Леб и Сол 05.08.2023

 

Поради најава за екстремни временски услови, концертот на Леб и Сол во Антички, презакажан за во недела 06 август.

 

 

 

 

Спектакл во Антички Театар Охрид, концерт на Легендарните ЛЕБ и СОЛ!

 

Почитувани со огромно задоволство сакаме да Ве информираме дека најголемиот рок бенд на сите времиња во Македонија, легендарните Леб и Сол, на 5ти Август

во Античкиот Театар во Охрид, ќе оддржат целовечерен концерт што дефинитивно покрај фестивалот Охридско Лето, претставува најголем културен настан ова лето

во Охрид.

Ппосле фантастичната балканска турнеја, Леб И Сол пред домашната публика ќе се претстават со најдоброто од нивната долгогодишна кариера, а ако се земе во

предвид и преубавиот простор, имаме гаранција дека сите фанови ги очекува една прекрасна вечер за уживање во секој поглед.

 

Влезниците се веќе во продажба

 

Влезници по следниве цени:

Блок А : 800 денари

Блок Б : 1000 денари

Блок Ц : 1000 денари

Блок Д : 800 денари

Вип партер : 1200 денари

 

Посебна понуда на ВИП пакети:

4 влезници + Sax dzin 0.7  = 6.000 денари

4 влезници + Svarog votka 0.7 = 6,000 денари

4 влезници + Stock 84 0.7 =  6.000 денари

4 влезници + Dubliner viski 0.7 = 7.000 денаари

4 влезници + Antique Pelinkovac 0.7 = 7.000  денари

4 влезници + Brandy black 0.7 = 6.000 = 6.000  денари