ЛЕБ И СОЛ SYMPHONY

Леб и Сол

Да ја почувствуваме магијата на незаборавните хитови на ЛЕБ И СОЛ.

Во изведба на групата ЛЕБ И СОЛ со симфониски Оркестар под диригентската палка на Саша Николовски -Ѓумар.

Неповторливо доживување далеку пред се друго што е направено досега кај нас.

29.07.2012 Антички театар Хераклеа - Битола 21 часот

31.07.2012 Куршумли Ан - Скопје 21 часот

01.08.2012 Предворје на Света Софија - Охрид 21 часот

Цената на картите е 500 денари.

Картите се во ограничен број заради големината на просторот.