LD Pistolero

Прв самостоен концерт на LD Pistolero.

По 6 години од првиот соло албум и само неколку месеци од новиот, LD Pistolero го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

Карти во прдажната мрежа на ККЗС.

Датум: 01.12.2019

Почеток: 21:30 часот

Локација: МКЦ - Скопје

Цена: 300 денари