LAUGHING BUDDHA

laughing buddha

SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува гостувањето за првпат во Скопје на едно од најголемите имиња од светската PSY TRANCE сцена, лондонскиот дј и продуцент, човекот кој издава за NANO RECORDS и со својот уникатен стил е задолжителен гостин на сите важни фестивали и случувања од транс сцената!!!

Дами и господа чест ни е да Ви го претставиме господинот:

LAUGHING BUDDHA со настап во живо!!!
Nano Records UK

Домашна поддршка:

DARE
SOUND KILLAH
NIXX
HUMANOID

Петок 30 октомври
Клуб ХАВАНА

Влезници во предпродажба по супер промотивна цена од 250 денари до 25 октомври, потоа ќе бидат по цена од 300
денари.