LARGER THAN LIFE

 

На 8-ми Март, Марта Маркоска, Ве кани да бидете дел од нејзиниот настан, кампањата за здрaвјето и убавината на жената LARGER THAN LIFE.

Настанот ќе биде во BUSHI RESORT, во 18:00 часот.

Влезниците се пуштени во продажба преку мрежата "Купи Карти за СЕ".

Со секоја купена влезница ја добивате на подарок ХЕРОЈСКА / ЕРОТСКА КНИГА + бесплатен пијалак + парче торта + наградна лотарија.

Задолжителен деловно-елегантен дрес код за настанот.

Паркингот е бесплатен само за гостите на настанот.

Повеќе за Марта Маркоска и нејзината хуманитарно-мотивациска кампања LARGER THAN LIFE, на следните линкови: LARGER THAN LIFE или МАРТА МАРКОСКА.

Неизмерна благодарност до сите партнери кои го поддржаа овој настан.

  

Më 8 Mars, Marta Markoska, Ju fton të bëheni pjesë e evenimentit të saj, fushatës për shëndetin dhe bukurinë e gruas LARGER THAN LIFE.

Evenimenti do të mbahet në BUSHI RESORT, në orën 18:00.

Biletat janë në shitje përmes rrjetit "Blini bileta për ÇDO GJË".

Me secilën biletë të blerë merrni si dhuratë LIBRIN HEROIK / EROTIK + pije falas + copë tortë + llotarinë shpërblyese.

Kodi i veshjes afarist-elegant është i detyrueshëm në evenimentin.

Parkimi është falas vetëm për mysafirët e evenimentit. Më shumë rreth Marta Markoska dhe fushatës së saj humanitare-motivuese LARGER THAN LIFE, në linqet e mëposhtme: LARGER THAN LIFE ose MARTA MARKOSKA.

Mirënjohje të pafund për të gjithë partnerët që e mbështetën këtë eveniment.