Lapsus band

Еден од најпознатите млади бендови во моментов, српскиот бенд Lapsus band на 7. јули ќе настапат во најпрестижната градска дискотека Central Park Summer Club. Познатите хитови и одличната атмосфера се загарантирани. Central Park Summer Club со својата програма постојано докажува зошто важи за место каде што се случува најдобрата забава во градот. 

Карти во предпродажба: 200ден.

Висока маса: 3000ден.

Висока маса дупла: 6000ден.

Висока маса со седење: 8000ден.