LAOLU @Jungle Beach Ohrid

Враќањето на нормалата ќе го прославиме со навистина Специјален Sunset Storie , во Јунгле Бич,Охрид ни гостува една од најголемите ѕвезди во ова лето еден од најбараните Хаус Артисти во Моментов ,креаторот на
"Too Much Information
https://youtu.be/AOOQFdJBjdo
Diaspora (MadorasintheHouse)
I хитот на ова лето од" Sophie Hunger - There Is Still Pain Left (Laolu Remix)
https://youtu.be/UzvfkPKqYqU
LAOLU (Swiss)
Сабота 24 Jули
Jungle Beach ,Gradiste 3
Старт: 18:00h
Влезници во претпродажба по промотивна почетна цена од 300 денари во сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ продажната мрежа.
*Бројот на влезници ќе биде ограничен согласно капацитетите и максимално дозволениот број посетители.
Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство.