Lady Gaga - The Born This Way Ball

Lady Gaga ја одбра Софија,
како почетна точка на европската
турнеја The Born This Way.

Концертот во Софија ќе се одржи на 14 Август 2012 година, во арената Армеец.

Како предгрупа на концертот ќе настапи рок групата The Darkness, а специјален гостин ќе биде нејзината долгогодишна сценска партнерка Dj Lady Starlight.

Билетите за претстојниот концерт во Македонија можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Цените на картите се:

Pl 1 - 6 500 ден
Pl 2
- 5 700 ден
Pl 3
- 5 400 ден
Pl 4
- 4 750 ден
Pl 5
- 4 150 ден
Pl 6
- 2 550 ден

 

shema od salata