Куку Леле

 

Најпознатите хитови на Куку Леле на едно место! На 23 јуни, најпознатото македонско дуо ќе ги забавува присутните во Central Park Summer Club со своите незаборавни песни кои секогаш предизвикуваат огромно воодушевување кај публиката. Подгответе се и резервирајте го вашето присуство на најдобрата забава во градот!                                      

 

Карти во предпродажба: 200ден

.