Куку Леле

kuku lele koncertСпектакуларен концерт на Куку Леле
сабота 30 август во Central Park Privilege Club, старт 00:00

Влезници во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.
На врата влезниците ќе чинат 250 денари.