Kreator

hardcore koncert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Најекстремниот метал концерт оваа есен!!!
Kreator, Morbid Angel, Nille & Fueled by fire
19 Ноември, сала Христо Ботев, Софија
почеток 18:00 часот

Билети по цена од 2900 денари
Организиран превоз 1550 денари